Första skoldagen avklarad! Trots att det bara var 4 h så kändes det som 14... Fysiologi, blä! Jag trodde jag skulle få slippa celler och kemiska beteckningar i den här skolan, men icke... Tydligen är det viktigt... Pöh!
Sen efter den hårda dagen var det dags för min extrakurs: cooking in english! Med Johnny from Britain. Till förrätt serverades det parmesanbollar med parmaskinka. Sen hade jag och Idah lagat burritos med äggröra och bönröra, mums. Och sen blev det blåbärsgifflar.
Sen var det dags att fira! Vi firade att Idah får stanna kvar på internatet här! Först hade lärarna fått för sig att hon måååste flytta bort till Vårberga, men idag sa vår lärare Krusse att hon får stanna! Då måste vi gå ner till ån och ta en Bacardi Breezer (med mangosmak) igen. Underbar, varm, solig kväll. Och en mycket trevlig dag! Och man räknar bort cellerna och organsimerna...
P.s. varsågoda och kommentera, så jag vet att nån läser :)
4 kommentarer:
Åhh vad mysigt med Breezer. Jag gillar Lime bäst. Jag skulle också vilja gå en matlagningskurs på engelska. Varför har ingen tänkt på det här? Var killen söt? :'D
Vad roligt att du verkar trivas i Porvoo, trots celler och andra -ismer.. :) Själv hänger jag mest på skärgårdsfärjorna denhär veckan känns det som.. Sku ju faktiskt behöva komma och besöka dej, kanske skulle låna bil och göra roadtrip när det är passligt?
Kraam
Hejsan Sara! Jo jag trivs finemang här :) Vad är det för skärgårdsjuttu du sysslar med? Välkommen hit bara, närsomhelst :)
Tjenixen!
Nu ska jag försöka lämna en kommentar och se om det funkar. Pappa får inte upp din sida mer så något knas lyckades han med i går.Det är i alla fall kul att läsa vad du pysslar med om dagarna och tydligen också på kvällarna.
Kram från ma och pa och fjunen
Skicka en kommentar